mandag 7. mars 2011

Uke 10: Sanser - lyd

Denne ukens tema er lyd! Her kan du for eksempel ta bilde av noe som lager mye lyd, vakker lyd eller spennende musikk. Mitt første bilde denne gangen er av datteren vår som nesten spiller "Lisa gikk til skolen" på piano.

English: Sound


12 kommentarer:

 1. Spanande tema denne veka!
  Takk for morosame fotoutfordringar :-)

  Jan Halvard,
  nordmann i La Paz, Bolivia
  ¡Buenos dias Bolivia!

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du liker utfordringene! Håper du blir med neste uke også! :)

  SvarSlett
 3. Hjelp! Jeg hare flere bilder i en post og prøver å legge inn link til hvert enkelt bilde. Har fått det til før, men nå kommer det bare opp No thumbnail. Det første gikk greit for det er link til selve posten. Det andre åpner seg ikke videre, og jeg får ikke til å fjerne det for å prøve igjen. Får prøve igjen i morgen, og se om det virker da :-)
  Denne uken var ikke temaet så vanskelig som jeg trodde, så jeg da må få til å legge inn bildene!
  Hilsen Computer Challenged :-))

  SvarSlett
 4. Det ser visst ut til at det er flere som har hatt problemer etter at inlinkz kom med sin siste oppdatering.

  Du kan desverre ikke legge igjen to linker til samme sted. Men det du kan gjøre er å legge inn linken til siden med alle bildene på når du legger inn det første bidraget. For deretter å linke direkte til det enkelte bildet (og ikke til f.eks. bloggposten) for de andre bidragene dine.

  Om du ikke får til å slette bildene, si ifra hvilke du vil ha slettet, så skal jeg slette de for deg!

  SvarSlett
 5. Jo, linken til dråpebildet ditt fungerer ikke fordi det er https i linken istedenfor http. Hvis du fjerner s-en neste gang du legger inn skal det fungere. (dumme inlinkz som ikke støtter det!)

  SvarSlett
 6. Veldig fint å få være med her - liker! Jeg klarte å legge meg som følger her, men er usikker om jeg er det på din blogg, Emerald Raptor. Jeg prøvde hardt med ukjent resultat.

  SvarSlett
 7. Nå fjernet jeg s'en og fikk lagt bildene inn! Tusen takk!
  Kan du fjerne nr.4, så skal jeg legge det inn på nytt men en link som virker? Det har ikke fått x-en som gjør at jeg kan fjerne det selv.

  SvarSlett
 8. Marias Teater: Det er jeg og Villemy som har denne bloggen. Den tar kun for seg en fotoutfordring hver uke. Min personlige blogg finner du på emeraldraptor.com.

  Inger-M: Da er bildet slettet!

  SvarSlett
 9. Så spennende. Og tilfeldig at jeg dumpet bort i akkurat denne bloggen. Legger deg til min følgeliste og skal se om jeg ikke får til et innlegg. Elsker jå sånne konkurranser.

  SvarSlett
 10. Kjempekoselig at du blir med, Heidi! :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk til alle som stemte på bildet mitt :)

  SvarSlett
 12. Det var et veldig fint bilde! :)

  SvarSlett