tirsdag 25. januar 2011

Tema for februar - kropp

Nå er tema-siden oppdatert for februar, så da er det bare å begynne å planlegge bildene du vil ta allerede. :) For sikkerhets skyld vil jeg opplyse dere om at bildene ikke trenger å være tatt i den aktuelle uka de publiseres. Det er lov til å lete i ditt gamle fotoarkiv for å ta fram tidligere prestasjoner. Så lenge det er du som har rettighetene til bildet. Du trenger heller ikke legge ut bildet på en bestemt dag i uka.

Det overordnede temaet for februar er "kropp". Det er ikke helt tilfeldig at vi valgte det denne måneden. For jeg har nemlig termin i begynnelsen/midten av februar. Så de fleste temaene denne måneden kan jeg ta bilder av på sykehuset. :)

Fra Meg
Temaene for februar er som følger:

Februar: Kropp
Uke 5: Øye
Uke 6: Fot
Uke 7: Hår
Uke 8: Hale

5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Ja, da la jeg ut både munn og øyne på posten for i går- dårlig timing!
  Det skal nok bli råd med flere bilder.
  Artig tema forresten--- og her i huset har sønnene bursdag 10. og 12. februar, så vi får se om din lille matcher.
  Så synd at jobben din bare smuldrer bort når du går i permisjon. Du får være optimist og håpe på at en enda bedre og mer spennende jobb skulle dukke opp når tida til å komme ut i arbeideslivet nærmer seg igjen.
  Lykke til. timjanoakleija har termin sånn noenlunde på samme tid. Dere kan jo følge hverandres innspurt!
  ;:OD)

  SvarSlett
 2. Utrolig flott bilde og et spennende tema ;) Er det du som holder temaet i gang ??? Er det tillat for alle ???
  Ha en flott dag ;)

  SvarSlett
 3. Veldig nydelig bilde!!
  Artig tema, vår datter har termin 6 feb, så det kan bli babybilder fra meg og :-)

  SvarSlett
 4. Vilt og vakkert: Ja, det blir spennende å se når den kommer. Er ganske sprekkferdig allerede. :) Jeg har heldigvis lang tid på meg til å finne ut av hva jeg skal gjøre når permisjonen er over.

  Fruen: Javisst, det er bare å slenge seg på for alle! Hver mandag legger vi ut en temapost der man kan legge til sine bidrag. Man kan legge til bidrag her i en hel uke, før neste temapost kommer.

  Inger-M: Morsomt at du også kanskje kan legge ut babybilder da!

  SvarSlett
 5. Emerald Raptor og jeg har bestemt en masse temaer, men om det er noen som har forslag så er det helt greit å komme med dem også! :)

  SvarSlett