onsdag 26. januar 2011

Vinnere fra uke 1 og uke 2

Siden vi ikke hadde noen avstemning for uke 1 har jeg (Emerald Raptor) og Villemy blitt enige om å plukke ut ukens vinner. Vi synes bidraget fra Stine var det beste. Bildet passet veldig godt til temaet. Det var både veldig høyt og hadde mye bevegelse, i tillegg til å være et flott bilde. Gratulerer, du er med videre til månedsavstemningen!

Stine sitt bilde:

Avstemningen for uke 2 er også over. Temaet for denne uka var "Bevegelse - uflaks". Her var det Villemy som stakk av med seieren. To hester som krasjer i full fart, de hadde virkelig uflaks! Men siden verken jeg eller Villemy kan vinne (siden det er vi som holder konkurransen) er det 2.plassen som går videre til månedsavstemingen. Gratulerer til "A picture in time" med et flott bilde av en bil som har hatt veldig uflaks.

Villemy sitt bilde:

A picture in time sitt bilde:Vi minner samtidig om at det fortsatt er mulig å stemme over bildene til uke 3, og å legge ut bilder til uke 4!

5 kommentarer:

 1. Så gøy å vinne uke 2! Tusen takk! :-))

  SvarSlett
 2. Gratulerer :) Bildet var perfekt for uflaks-temaet!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse til stine Og Inger-M! :)
  Kjempefine bilder! Det var flere bilder som var flotte også! Håper vi får enda flere deltakere etterhvert!

  SvarSlett
 4. Uhm, hvordan stemmer man på bilder?

  SvarSlett
 5. For å stemme på bilder trykker du på den lille "vote"-linken under hvert bilde. Men avstemningen er bare åpen i 1 uke for hver ukesavstemning. Det står nederst om de aktuelle bildene er åpne for stemming eller ikke.

  SvarSlett